Månedens benspænd

Månedens benspænd

Lige siden 2010 har jeg haft månedens benspænd på bloggen. Hver måned har jeg valgt et nyt benspænd for madlavningen i den pågældende måned og har på den måde konstant udfordret mig selv samt udvidet min gastronomiske horisont.

På denne side vil der komme mere information om benspændene gennem årene, men i skrivende stund (oktober 2020) er jeg i gang med at gennemgå bloggen efter et servernedbrud i september måned. Denne side vil derfor først blive opdateret på et senere tidspunkt.

2021
April: Grøn mad
Marts: Svensk mad
Februar: Karolines Køkken
Januar: Vinter-grillmad

2020
December: Tyske julekager
November: Tyske kager
Oktober: Tøm fryseren!
September: I ovnen
August: Spansk mad
Juli: Portugisisk mad
Juni: Sommer-forretter
Maj: Tysk mad
April: Gin
Marts: Gamle madblogs
Februar: Vikingemad
Januar: Pølser

2019
December: And
November: Forretter – vinterversion
Oktober: Finsk mad
September: Supper
August: Mere iransk mad
Juli: Iransk mad
Juni: Mad på farten
Maj: Uden mælkeprodukter
April: Frø og kerner
Marts: Kagepynt
Februar: Mad fra 90’erne
Januar: Vinter-vegetar

2018
December: Nytårsretter
November: Grape og lime
Oktober: Tilberedt i stegeso
September: Sydafrikansk mad
August: Pyntet mad
Juli: Mere tyrkisk mad
Juni: Tyrkisk mad
Maj: Mad inspireret af restaurantbesøg
April: Kokos
Marts: Benspændsfri måned!
Februar: Eksotiske krydderier
Januar: Mad fra 80’erne

2017
December: Vinter-cocktails
November: Ris
Oktober: Madlavning med mindre opvask
September: Burgere
August: Cajun-køkkenet
Juli: Alt godt fra haven
Juni: Vietnamesisk mad
Maj: Ild
April: Klassikere i ny fortolkning
Marts: Gæring og fermentering
Februar: Hjemmelavede færdigprodukter
Januar: Blendet

2016
December: Gelé
November: Kaffe
Oktober: Russisk mad
September: Egnsretter
August: Indisk mad
Juli: Koriander og mynte
Juni: Snacks
Maj: Japansk mad
April: Mad inspireret af musik
Marts: Friteret
Februar: Mad med dej
Januar: Stop spild af mad

2015
December: Kanel og ingefær
November: Hakket kød
Oktober: Salt og peber
September: Majs og græskar
August: Græsk mad
Juli: Pasta
Juni: Asparges og rabarber
Maj: Roulader
April: Molekylær gastronomi
Marts: Belgisk mad
Februar: Bacon
Januar: Karry

2014
December: Julesmåkager
November: Varme drikke
Oktober: Nødder
September: Mad i mikroovn
August: Texansk mad
Juli: Piskerisets legestue
Juni: Tapas
Maj: Madpakker
April: Æg og kylling
Marts: Chokolade
Februar: Pandekager
Januar: Studentermad / billig mad

2013
December: Benspænds-potpourri
November: Saucer
Oktober: Rødvin
September: Mexicansk mad
August: Svinekød
Juli: Hjemmelavet is
Juni: LCHF
Maj: Friske forårsretter
April: I røg og damp
Marts: Smørrebrød
Februar: Lasagne
Januar: Middelaldermad

2012
December: Vildtkød
November: Citroner og appelsiner
Oktober: Halloween
September: Engelsk mad
August: Surmælksprodukter
Juli: Cocktails og drinks
Juni: Mad på 30 minutter
Maj: Skaldyr
April: Veganer
Marts: Ost, ost og ost!
Februar: Lam
Januar: Indmad

2011
December: Jul i andre lande
November: Øl
Oktober: Simremad
September: Svampe
August: Tomater og krydderurter
Juli: Grill
Juni: Er det kage?
Maj: Italiensk mad
April: Linser, bønner og ærter
Marts: Thailandsk mad
Februar: Hvidløg og chili
Januar: Retter fra Mellemøsten

2010
December: Konfektkalender
November: Kål og rodfrugter
Oktober: Æbler og kartofler
September: Rundtur i Asien
August: Amerikansk mad
Juli: Frugter og bær
Juni: Salater
Maj: Vegetar på deltid
April: Gamle danske retter
Marts: Fisk
Februar: Tærter
Januar: Grød