September: Fransk mad

September: Fransk mad

Jeg har haft benspænd i over ti år nu, men jeg har aldrig haft fransk mad som månedens tema! Det er lidt vildt, ik’? Jeg har skam flere gange tænkt på at have det, men jeg har på den anden side set også lavet en del franske retter gennem tiden og derfor tænkt, at der måske ikke var behov for det.

Men! Jeg er dog kommet frem til, at et fransk benspænd er en glimrende anledning til at samle op i forhold til nogle af de retter, jeg aldrig har nået, for det franske køkken indeholder selvfølgelig hundredvis – ja sikkert tusindvis – af spændende retter, som jeg ikke har prøvet kræfter med endnu.

Et lille udvalg af de franske retter, jeg har blogget om gennem tiden:
Coq au vin
Fransk løgsuppe
Crudité med ansjosdressing
Fransk paté
Kanin i hvidvin
Gateau St. Honoré
Bûchee de Nöel

Se hvilke retter jeg nåede i forbindelse med benspændet3 thoughts on “September: Fransk mad”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *