Oktober: Mere fransk mad

Oktober: Mere fransk mad

Hvis du modtager mit nyhedsbrev, så ved du allerede nu, at jeg fortsætter det franske tema her i oktober. Selvom det franske køkken har optrådt på bloggen adskillelige gange gennem årene, så synes jeg, at det er meget passende, at et så stort og vigtigt køkken (i den vestlige verden) får god plads på bloggen.

Jeg har forsømt et vigtigt område i september – nemlig kager og desserter – så dem kommer der nogle flere af her i oktober. Det minder mig om, at jeg naturligvis også skal blogge om nogle flere Halloween-retter senere på måneden. Meeen… det har jo ikke så meget med fransk madlavning at gøre 🙂

Som altid er du meget velkommen til at smide en kommentar, hvis du har et forslag til en fransk ret, jeg bør prøve i denne måned.

Se hvilke retter jeg nåede i forbindelse med benspændetSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *