November: Amerikansk fastfood

November: Amerikansk fastfood

Her i november skal jeg eksperimentere med amerikansk fastfood! Min oprindelige plan var egentlig at have et ret smalt benspænd om mad fra Chicago, men jeg fandt ud af, at det var ret begrænset, hvor mange retter der egentlig kommer fra det område. Men et andet godt bud kunne jo være amerikansk fastfood, så det har jeg kastet mig over i stedet.

Nu har jeg jo haft et amerikansk benspænd for en række år siden, hvor jeg prøvede kræfter mere flere amerikanske snacks og fastfood-retter. Jeg har dog både til min glæde og overraskelse opdagede flere klassikere, jeg endnu ikke har prøvet, så dem vil jeg prøve at nå nogle af i denne måned. Og måske et par fortolkninger af flere af dem.

Er der nogle – i dine øjne – oversete amerikanske fastfood-retter, jeg bør prøve?

Se hvilke retter jeg nåede i forbindelse med benspændetSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *