November: Amerikansk fastfood

November: Amerikansk fastfood

Her i november skal jeg eksperimentere med amerikansk fastfood! Min oprindelige plan var egentlig at have et ret smalt benspænd om mad fra Chicago, men jeg fandt ud af, at det var ret begrænset, hvor mange retter der egentlig kommer fra det område. Men et andet godt bud kunne jo være amerikansk fastfood, så det har jeg kastet mig over i stedet.

Nu har jeg jo haft et amerikansk benspænd for en række år siden, hvor jeg prøvede kræfter mere flere amerikanske snacks og fastfood-retter. Jeg har dog både til min glæde og overraskelse opdagede flere klassikere, jeg endnu ikke har prøvet, så dem vil jeg prøve at nå nogle af i denne måned. Og måske et par fortolkninger af flere af dem.

Er der nogle – i dine øjne – oversete amerikanske fastfood-retter, jeg bør prøve?6 thoughts on “November: Amerikansk fastfood”

 • Det tema kan kun blive lækkert!
  Kan vist ingen glemte retter, og tænker straks på blueberry pie, clam chowder, burgers, chicken and waffels, ribs and fries og tykke pandekager med sirup og bacon 😁
  .. og thanksgiving med det hele!

 • Super benspænd!
  En skøn Philly Cheese Steak Sandwich er da et must!
  Eller en Reuben Sandwich
  Cinnamon Rolls a la dem fra kæder som Cinnabon
  Pumpkin spiced Latte
  Sonic Drive-In’s Cherry Limeade – fordi kirsebær!
  En burger a la en McRib
  Og så en Mozzarella stuffed pizza som på Pizza Hut

  Jeg glæder mig til at se hvad du finder på
  🌞Trine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *