Brug af data

I dag bliver cookies ofte lagret på din computer, når du besøger hjemmesider på nettet. Det skyldes, at hjemmeside-ejerne gerne vil blive klogere på, hvad de besøgende helst vil læse på hjemmesiden. Sådan er der også her på Piskeriset.dk, hvor jeg bruger Piwik Pro til at se hvilke opskrifter eller emner, der søges på. Der bliver ikke gemt personfølsomme oplysninger.

Behøver jeg at acceptere cookies?

Niks. Men det vil være en hjælp for mig, hvis du gør det, da jeg så kan arbejde på at gøre bloggen endnu bedre ud fra besøgsstatistikken.

Bliver min e-mailadresse vist, når jeg kommenterer?

Når du skriver en kommentar til et blogindlæg, beder systemet også om din e-mailadresse. Den vil dog ikke blive vist på selve bloggen.

Hvad sker der, når jeg skriver mig op til nyhedsbrevet?

Hvis du tilmelder dig Piskerisets nyhedsbrev, så modtager du et nyhedsbrev via e-mail ca. to gange om måneden. Hvis jeg har virkelig meget på hjerte, så kommer der måske tre. Men du risikerer ikke at blive spammet, og jeg deler ikke din e-mailadresse med andre. Du kan også altid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

Hvad med persondataloven?

Bloggens brug af data følger persondataloven. Du kan altid kontakte mig, hvis du ønsker at få slettet eller rettet kommentarer, du har lagt på bloggen. Skriv i så fald til pisk.riset [snabela] gmail.com