December: Mad med alkohol i

December: Mad med alkohol i

December-benspændet år gør maden lige en tand festligere, for den får et skvæt alkohol. Jeg har tænkt mig at lave et bredt udvalg af opskrifter, hvor alkoholen vil understøtte smagen. Der vil selvfølgelig være juledrinks, men også konfekt, kager og hovedretter bliver en del af eksperimentet.

Og hvad kunne det så være? Herunder har jeg samlet lidt forskellige sager med alkohol i, som jeg tidligere har lavet, og som passer til årstiden.

Appelsin-geléshots
Jule-sangria
Julet tranebærdrink

Kalvehaler i rødvin
Rødbede-risotto
Svinekoteletter med Jack D-sauce

Portvinssauce
Portvins-kaviar
Portvinssyltede blommer

Rom-rosin fudge

Büche de Nöel
Engelsk portvinskage

Se hvilke retter jeg nåede i forbindelse med benspændetSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *