August: Retter fra navnegenerator

August: Retter fra navnegenerator

I august måned kommer jeg lidt på glatis, for her bliver månedens benspænd, at jeg skal lave retter ud fra, hvad en navnegenerator foreslår mig! Lyder det lidt kryptisk? Lad mig forklare.

Jeg spurgte på et tidspunkt efter ideer til nye benspænd, og her foreslog Klidmoster mig, at jeg skulle lave tre krukker-udfordringen. Her fylder man tre krukker med forskellige ingrediensforslag og kan for eksempel have en krukke med kød-forslag, en krukke med grøntsagsforslag og en krukke med stivelses-forslag eller krydderi-forslag. Mulighederne er mange.

Jeg kunne rigtig godt lide ideen… meeen var lidt for doven til at sidde og skrive en masse ingredienser ned på små sedler. Så jeg grublede over, hvordan jeg kunne finde en måde at få nogle forskellige ingredienser at lege med uden selv at skulle vælge dem. Og her faldt jeg så over denne navnegenerator. Her kan man vælge, om man vil have inspiration til forretter, hovedretter, veganske retter osv. – eller man går all in på alle parametre, hvilket jeg selvfølgelig gør.

Min største bekymring var, om forslagene ville blive for simple/almindelige, så jeg havde på forhånd besluttet, at når jeg bad generatoren om ti forskellige forslag, så måtte jeg godt vælge nogle fra. Til min egen overraskelse var den dog noget mere kreativ end forventet, og min udfordring blev i første omgang mere, at der var flere retter, der ville være svære hvis ikke umulige at lave, fordi ingredienserne ikke kan købes i Danmark. Så jeg lavede flere søgninger og valgte dem, jeg syntes var mest interessante.

Det skal lige siges, at navnegeneratoren ikke giver dig en opskrift på de enkelte retter – den foreslår blot en ret samt de mest typiske ingredienser i sådan en ret, men så må du selv skabe opskriften eller finde en på nettet, der minder om. Og det giver jo god mulighed for at være kreativ, hvilket jeg jo elsker.

Så altså – i august kommer der en bred potpourri af retter, som er inspireret af en navnegenerator.

Se hvilke retter jeg nåede i forbindelse med benspændet4 thoughts on “August: Retter fra navnegenerator”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *