Juli: Oprydning

Juli: Oprydning

I juli måned skruer jeg lidt ned for tempoet på bloggen – i hvert fald i forhold til nye indlæg. Der er nogle elementer på bloggen, jeg gerne vil justere, og så mangler jeg stadig at lægge nye fotos på en række af de gamle sommer-opskrifter, så det sætter jeg også tid af til.

Der er ikke længe til, at jeg går på sommerferie, og da jeg har brugt lige lovlig megen tid foran en computer det sidste år (ligesom mange andre), så bliver meget af ferien reserveret til udendørsaktiviteter. Vi skal se noget dansk natur og kultur i egne af Danmark, hvor vi ikke kommer så tit.

Men bare rolig – der kommer stadig nogle indlæg. Jeg kan ikke lade være, og så har jeg kig på en række retter, som jeg gerne vil afprøve de kommende uger. Så kan jeg også få ryddet op i udklip fra madmagasiner, håndskrevne opskrifter fra venner og links til gamle madblogs. Jeg vil også bruge lidt af sommerferien på at få et overblik mht. hvilke benspænd, jeg gerne vil køre i løbet af efteråret og vinteren. Du er som sædvanlig velkommen til at skrive en kommentar, hvis du har et forslag til et benspænd, jeg ikke har prøvet endnu. Listen er dog efterhånden ret lang…

Vi har planlagt en del restaurantbesøg i løbet af ferien, så du kan også forvente en stime anmeldelser om nogle uger. Jeg glæder mig helt vildt til nye kulinariske eventyr, som jeg kan blive inspireret af. Nåja, og så er det jo altid rart at slippe for opvasken, hehe.

Jeg håber, at du får en skøn sommer. Næste benspænd annonceres i starten af august.2 thoughts on “Juli: Oprydning”

  • Det lyder som nogle gode planer 🙂 Glæder mig til at læse om dine restaurantbesøg!
    Jeg holder en lille blogpause i resten af juli – der er næsten ingen aktive bloggere her i ferietiden 🙂

    • Jeg var faktisk ikke langt fra dit område i dag, da vi ENDELIG skulle på Torup marked! Men vejret var så træls, at vi droppede og prøvede i stedet et lille nyt spisested i Frederiksværk, besøgte et museum samt de små gallerier ved Hundested Havn. Mere om det i et kommende indlæg 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *