September: Mere med majs

September: Mere med majs

I denne måned vender jeg tilbage til en gammel kending – nemlig majs. Tilbage i september 2015 havde jeg benspændet majs og græskar, men denne gang får majs scenen for sig selv. Der er nemlig stadig mange spændende majsopskrifter, jeg ikke har prøvet kræfter med, og lige nu kan du få fingre i nogle virkelig saftige og lækre danske majskolber.

I linket til det gamle benspændsindlæg kan du finde en lille oversigt over nogle af de majsretter, jeg lavede de første år på bloggen, men herunder får du links til en håndfuld nyere opskrifter.

Som altid er du velkommen til at komme med forslag til majsretter, jeg skal prøve.

Kantarelmad med majs og ribs
Cremet majsstuvning
Libanesisk majssalat
Krydrede kogte krebs med majskolber
Chilaquiles med kylling og majs

Se hvilke retter jeg nåede i forbindelse med benspændet4 thoughts on “September: Mere med majs”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *