Juni: Mad på 30 minutter

Juni: Mad på 30 minutter

Denne måneds benspænd er ikke en overraskelse for – i hvert fald ikke jer, der følger med på Facebook og har været med til at bestemme emnet.

For et par uger siden lavede jeg en afstemning på bloggens Facebookprofil, og her løb benspændet ‘Mad på 30 minutter’ af med sejren.

Normalt kan jeg godt lide at pusle rundt i køkkenet og lave 117 ting på én gang, så det er lidt underligt at have tidsfaktoren med som udfordring. Jeg har været lidt bekymret for, om det vil begrænse min kreativitet for meget, eller om maden bliver for ordinær, men omvendt er det også sjovt at skulle tænke madlavningen på en hel anden måde, end jeg er vant til. Samtidig er det måske også meget rart at få mere inspiration til hurtige retter, der kan laves en travl hverdagsaften i stedet for at ty til hurtigløsninger såsom leverpostejsmadder eller en skål havregryn.

Derfor: velkommen til en måned med fastfood – altså den hjemmelavede slags!

Se de hurtige retter, jeg lavede i denne måned38 thoughts on “Juni: Mad på 30 minutter”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *