Juli: Cocktails og drinks

Juli: Cocktails og drinks

Jeg ved godt, at det danske vejr ikke ligefrem indbyder til havefester og solbadning ved stranden, men vil sommeren ikke komme til os, så må vi selv trylle solskinnet frem, og hvad er mere sommerligt end farverige drinks?

Jeg har flere bøger med drinksopskrifter, men jeg bruger dem utrolig sjældent, for drinks indbyder til improvisation, og derfor vil denne måned også byde på en del sjove eksperimenter. Da jeg ofte køber likører og spiritus med hjem fra diverse ferier, så vil der muligvis være drinks, der er svære at lave, fordi spiritussen ikke kan købes i de almindelige supermarkeder. Heldigvis er der en del vinhandlere og specialbutikker, som også er ret velbevandrede i likører og spiritus, og som du kan ty til.

Hvis du ikke er til alkohol, så fortvivl ikke – jeg skal prøve at huske at lave et par non-alkoholiske drinks.

Velkommen til en måned med fest og farverskål!

Se de funky drinks, jeg lavede i denne måned31 thoughts on “Juli: Cocktails og drinks”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *