September: Rundtur i Asien

September: Rundtur i Asien

Der er ingen tvivl om, at der findes mange skønne asiatiske retter, og siden den kinesiske ‘ristaffel’-bølge i 80’erne har både det thailandske og japanske køkken haft sin sejrsgang i Danmark. Det sidste dog med visse forbehold, for det er mest sushi, danskerne kender til, men det er til gengæld også så udbredt, at der snart er sushirestauranter i selv den mindste provinsflække landet over.

Jeg havde først tænkt mig at koncentrere månedens benspænd om et enkelt land, men jeg kunne simpelthen ikke nære mig og måtte inkludere retter fra flere forskellige asiatiske lande, så nu har jeg i stedet valgt at have en smeltedigel af gode, asiatiske retter. Der er flere retter, jeg længe har drømt om at afprøve, og så har jeg i det hele taget savnet den spændende palet af krydderier og smagsindtryk, som Asien tilbyder.

Se de asiatiske retter, jeg lavede i denne måned22 thoughts on “September: Rundtur i Asien”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *