Sachi Sushi

Sachi Sushi, restaurant, restaurantanmeldelse, madanmeldelse, restauranter i RoskildeNu plejer jeg sjældent at vise billeder fra spisesteder, jeg allerede har anmeldt her på bloggen, men jeg synes alligevel, at I skal se billederne af den lækre sushi, vi fik i går, inden vi skulle i biografen. Vi spiste på Sachi Sushi, og jeg lavede den glimrende og tidligere afprøvet finte med at bestille maden til et bestemt tidspunkt, så jeg blot kunne afhente den efter træning. På den måde kan vi nå et hurtigt måltid inden en biograftur, hvor jeg kommer lige fra fitness. Genialt.

Det er i øvrigt anden gang på en uge, at jeg har fået sushi. I fredags spiste jeg frokost på Wabiwabi sammen med Hanne og Klidmoster, hvilket var en af de fine værtindegaver, jeg fik af dem. Det levede fuldt op til den kvalitet, jeg har oplevet de andre gange, og det er i det hele taget skønt, at vi nu har flere gode sushisteder her i byen. Nu må jeg bare huske at spise der noget oftere…

Men som sagt – i går fik vi begge tre panerede kæmperejer med chilimayo med. De mættede temmelig godt og smagte dejligt.
Sachi Sushi, restaurant, restaurantanmeldelse, madanmeldelse, restauranter i RoskildeDesuden delte vi en unagi roll  (grillet ål, avokado, sesam og unagisauce)

… en Super California (krebsehaler, laks, spicy sauce, forårsløg, avokado og tobiko wasabi)

Sachi Sushi, restaurant, restaurantanmeldelse, madanmeldelse, restauranter i Roskilde… samt en Sunset roll (japansk crabstick, flødeost, avokado, agurk, masago og laks).

Sidstnævnte var den dyreste, men også den mindst interessante af dem. Samlet set var der nu ikke noget i vejen, og de to andre rolls var ret lækre og interessante, så det gjorde ikke så meget, at den sidste var lidt anonym i smagen. Fantastisk måde at starte denne måneds benspænd på!

8 thoughts on “Sachi Sushi

 1. Ok, det er altså alt for lang tid siden at jeg har fået sushi – men som vi har også har fået slået fast – så er jo heller enhver flække i provinsen der her fået et sushisted……….desværre 😉

  Jeg er ikke specielt vild med ål, men måske jeg alligevel skulle vove forsøget engang, når jeg igen kommer på en sushirestaurant (det har vist desværre lange udsigter). Men de 2 andre sushi-varianter ser godt nok lækre ud.

  Jeg må med skam erkende, at jeg ikke har fået set nogle af de Toy Story-film, selvom jeg har hørt så meget godt om dem. Jeg må nok hellere få taget mig sammen en dag, selvom dvd nok langtfra er det samme som i biografen.

  Mange hilsner
  Birthe

 2. NYBH – du må få kæresten med på running sushi, næste gang du får muligheden. Kan han ikke lokkes til at spise de nudelretter m.m., som man også kan få den slags steder?

  Jeg kan godt lide at smage nye, spændende ting, så jeg går ofte efter de ret pyntede udgaver, og de har var ret lækre!

  Dem må du bestemt se – de er både sjove, eftertænksomme og rørende 🙂

 3. Det var spændende at læse om din oplevelse af Toy Story 3, Piskeris. Fem stjerner er jo også rigtig flot. Men glæden ved sushi preller jo desværre helt af på en kræsenpind som mig 🙂
  Rigtig god weekend til dig!

 4. Hej, sidder og bliver rigtig lækkersulten efter at have set dine billeder og beskrivelser af sushien, uhm altså. Og nu har manden lige siddet og beskrevet en suppekur, som jeg har sagt ja til at hoppe med på, øv, den er dødssyg. Tror også, at jeg skal have de 2 største af børnebørnene med i biffen og se den nye Toy Story 3. Hav en god weekend

 5. Hej Forår hele året!
  Hehe, undskyld 😉

  Suppekur lyder heller ikke spændende – husk nu også at få lidt fibre, så maven ikke bliver helt rundforstyrret af al den suppe 🙂

  Mange tak og i lige måde!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *