Juli: Hjemmelavet is

Juli: Hjemmelavet is

Juli er sommer, sol og varme. Juli er ferie, frihed og afslapning. Juli er is – masser af is – og især her på bloggen! Jeps, månedens benspænd er hjemmelavet is!

Is kan varieres i en uendelighed, så der er rig mulighed for at være kreativ i denne måned, og jeg har allerede skrevet en laaaang liste over is, jeg gerne vil nå at lave. Der skal både være plads til klassiske is, spøjse is, søde is, syrlige is, is i alskens former og udgaver og is som en del af andre retter.

Det er ikke mange is-opskrifter, jeg har nået at blogge gennem tiden, for jeg foretrækker at lave is på ismaskine. Jo, du kan godt lave is uden, men jeg synes, det er ret besværligt selv at skulle røre i isen så tit. Heldigvis har KitchenOne været så venlige at stille en ismaskine til rådighed, så nu har jeg ingen undskyldning længere – der skal laves is i rå mængder!

Som optakt til månedens is-opskrifter kan jeg anbefale disse is, jeg tidligere har lavet:
Kokos-lime is
Lakridsis og ananas-basilikumis
Hasselnøddeis
Kanelis
Kastanjeparfait
Solbæris – brugt i en forret med and
Hindbærsorbet
Champagnesorbet

Det bliver lidt af en omvæltning i forhold til juni måned, som var sukkerfri det meste af tiden, men jeg lover, at der nok skal snige sig et par sukkerfrie is-opskrifter ind.

Hvad er din yndlingsis?

Se de is, jeg lavede denne måned66 thoughts on “Juli: Hjemmelavet is”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *