Maj: Kolde saucer og dressinger

Maj: Kolde saucer og dressinger

I maj vil jeg lege med kolde saucer og dressinger. Det skyldes selvfølgelig, at vi nu nærmer os sommeren (jaja, denne uge har ikke ligefrem budt på sommervejr), så jeg er begyndt at købe sommergrøntsager. Og oh boy hvor har jeg savnet dem efter en lang og kold vinter! jeg håber, at det bliver grillvejr, for forår og sommer kalder bare på grillen (selvom man naturligvis også kan grille om vinteren). Jeg vil dog også lave saucer og dressinger til andet end grillmad.

Jeg har allerede lavet en del opskrifter i disse kategorier før – blandt andet hotdog-dressing, en mild Thousand Island dressing og en romesco-sauce. Men mon ikke jeg kan finde på nogle sjove ting?

Kan du anbefale nogle spændende kolde saucer eller dressinger, jeg bør prøve i denne måned?4 thoughts on “Maj: Kolde saucer og dressinger”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *