Januar: Vinter-grillmad

Januar: Vinter-grillmad

Årets første benspænd kommer til at foregå udenfor, da jeg har tænkt mig at lave vinter-grillmad! De senere år har jeg hver vinter tænkt, at jeg burde grille noget mere, så det ikke bare er en forårs- og sommerbeskæftigelse, og hvert år glemmer jeg det! Men nu hvor vi er mere hjemme, så tænkte jeg, at det var en god mulighed for at få fyret op i grillen.

Grillmad består typisk af kød og evt. lidt sommergrøntsager, der får en tur over kullene (eller på gasgrillen), men jeg vil gerne bruge vintergrøntsager i dette benspænd. Så kan jeg også dykke lidt mere ned i, hvad man kan lave af spændende grillet-kål-retter. Det kunne også være, jeg skulle smide et par fisk på grillen. Fisk er lette at tilberede over grill, men det er desværre ikke så ofte, jeg får gjort det.

Se mine grill-opskrifter

Hvad kunne du finde på at grille her om vinteren?2 thoughts on “Januar: Vinter-grillmad”

  • Hvor har du ret – vi kan jo grille året rundt. Jeg glemmer det, men har en ven, som står og griller ude i haven også i frostvejr 🙂

    • Jeg tror, vi ville gøre det lidt oftere, hvis vi havde bedre udendørslys på terrassen – og flere gæster (hvilket man jo desværre ikke har for tiden). Men nu giver jeg det et skud 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *