December: Tyske julekager

December: Tyske julekager

Hvis du tror, at det er slut med kager efter november måneds tyske kager-benspænd, så tro om igen, for december bliver selvfølgelig med tyske julekager! Jeps, jeg faldt over en del tyske julekager, da jeg researchede november måneds tema, så jeg kan jo meget passende fortsætte bagningen men denne gang med julekager i fokus.

Som så mange andre har vi ikke særlig mange aftaler i denne måned, men så må jeg bare sørge for at bage og give væk, når chancen byder sig.

Jeg har været forbi det tyske julekøkken før. For et par år siden bagte jeg Stollen, der er et tysk julebrød med kandiseret frugt, og i 2014, hvor jeg havde tema om julesmåkager, bagte jeg Zimtstern, der smager skønt af mandler og kanel. Jeg kunne heller ikke nære mig i november og tog forskud på glæderne ved at bage en portion Bethmännchen.

Kan du anbefale nogle tyske julekager, som du synes, jeg skal afprøve i denne måned?6 thoughts on “December: Tyske julekager”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *