November: Tyske kager

November: Tyske kager

Da jeg havde tysk benspænd tidligere i år, indså jeg hurtigt, at det tyske udvalg af kager og desserter er så stort (og spændende), at det blev nødt til at have sit eget benspænd! Så ja – november er afsat til kagebagning. Det er måske taktisk set ikke det bedste tidspunkt – vi ser færre mennesker, julemåneden (som for mange betyder ekstra kalorier) er lige om hjørnet, og regn og blæsevejr lægger en dæmper på motionsturene udenfor.

MEN! Nu trænger jeg altså til at hygge med noget kagebagning, og så må jeg bage lidt mindre portioner samt snige det ind af postkasserne hos naboerne… eller noget i den stil. Nogle af kagerne kan sikkert også fryses.

Sidder du nu og tænker på en tysk kage, som du synes, jeg bør prøve at bage i løbet af måneden, så smid endelig en kommentar herunder.6 thoughts on “November: Tyske kager”

 • Jeg glæder mig til at læse mere om dit bespænd med tyske kager – kan godt bruge en spændende kage at have med på picnic i Dyrehaven 🙂

  • Jeg håber, jeg finder på noget, der kan friste – jeg kommer blandt andet til at bage småkager, som gerne skulle være transportvenlige. Men nok også nogle skærekager, der kan tages med på udflugt 🙂

 • Måske er de schweizske, men findes også,på tysk; spitzbuben. Det er blevet småkage vi altid bager til jul, men Så dem også i Zurich på deres nationaldag i juli

  • Bare navnet er skønt – men de ser nu også ganske fine ud. Jeg har set et sted, at de hører både til det sydtyske og det østrigske køkken, så det ville ikke undre mig, hvis de også kan fås i Schweiz 🙂

 • Du kan umuligt lave tysk-kage-tema uden; Bienenstich, Käsekuchen eller Mohnkuchen
  Tusind tak for en fantastisk inspirerende blog.
  de bedste hilsner
  Sanne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *