Oktober: Tøm fryseren!

Oktober: Tøm fryseren!

Det er ved at være på tide at præsentere månedens benspænd, som er – tøm fryseren! Jeg har nemlig lavet en aftale med svigermor om, at jeg kigger forbi et par gange om ugen og laver mad ud fra de ting, hun har i fryseren, så der kan blive ryddet ekstra ud her i efteråret.

Det er noget anderledes udgangspunkt end mine andre benspænd men bestemt en interessant udfordring, når nu det er råvarer, jeg ikke selv har købt ind. Jeg vil også forsøge så vidt muligt at bruge ting, der allerede er på lager (der skal dog være plads til lidt ferske varer). Men det er jo godt at få brugt i bund, så der ikke går noget til spilde.

Jeg fik selv ryddet godt ud i fryseren i foråret og starten af sommeren, så pt. er vi mest sommer- og efterårsbær på lager. Nu skal jeg så også huske at bruge dem i løbet af vinteren, så jeg ikke står til foråret med en masse bær, der pludselig skal bruges 😉

Ps. Hvis du kigger på billedet og tænker “det der er da en noget alternativ fryser, din svigermor har!”, så kan du være ganske rolig. Jeg synes generelt ikke, at frysere er særlig fotogene, så i stedet har jeg brugt et foto af en snemand, som yndlingsnevøerne skabte i svigerforældrenes have i 2015.2 thoughts on “Oktober: Tøm fryseren!”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *