September: I ovnen

September måneds benspænd bliver et ret fleksibelt et, for jeg har rimelig travlt i denne måned, så det skal ikke være alt for kompliceret. Og så tænkte jeg – hvorfor ikke bare tilberede al maden i ovnen? Gerne fadretter, der blot skal bages eller steges i ovnen, så man ikke skal rode med alt for mange køkkenredskaber.

Ovnretter er selvfølgelig mere og andet end det, for det kan naturligvis også dække over brød eller desserter. Så ja, dejligt fleksibelt benspænd! Meeen det kunne da godt være, at jeg skal smide lidt overraskelser ind undervejs, så har du et godt forslag til en ovnret, jeg skal prøve kræfter med, så smid gerne en kommentar herunder.

Pssst. Husk at du kan abonnere på mit nyhedsbrev, der kommer ca. hveranden uge!7 thoughts on “September: I ovnen”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *