Maj: Italiensk mad

Maj: Italiensk mad

Månedens benspænd har jeg glædet mig meget til. Det skyldes måske, at jeg fastlagde det allerede tilbage i januar måned, hvor tanken om friske forårsgrøntsager gav mig julelys i øjnene. Derudover råder det italienske køkken også over en bred vifte af meget lækre retter, som danskerne i den grad har taget til sig gennem de sidste tyve år.

Det sidste gør faktisk benspændet til en ekstra udfordring, for hvilke italienske retter opfattes ikke som hverdagsmad i dagens Danmark? Både pizza og lasagne spises lystigt – og ofte – i de danske hjem, og pasta i alle former bruges rask væk som tilbehør eller indgår i salater og supper.

Men jeg har allerede en række retter, som jeg håber at nå i denne måned. En af dem er selvfølgelig hjemmelavet pasta – det har jeg længe ønsket at eksperimentere med – og så har jeg også kigget på nogle italienske retter, som jeg ikke selv har smagt før.31 thoughts on “Maj: Italiensk mad”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *