Juni: Er det kage?

Juni: Er det kage?

Læs om monsterkagen her

I sidste uge søgte jeg hjælp via min Facebook-profil til at vælge mellem tre benspændsemner. Desværre kom der ikke et entydigt svar, da fordelen af stemmer på henholdsvis krydderurter og kage var ligelig, og så gjorde jeg to ting – dels spurgte jeg gemalen (omend jeg kendte svaret på forhånd), dels mærkede jeg efter, hvad min egen mavefornemmelse sagde, at jeg havde lyst til. Og jeg trænger til at lege noget mere i køkkenet, så valget faldt på ‘Er det kage?’.

Hvad betyder det? Hvad omfatter dette benspænd? Ja, det er noget mere kryptisk end tidligere benspænd, men planen er lave retter, hvor jeg udfordrer begrebet kage – både visuelt og smagsmæssigt. Jeg har allerede nu udtænkt et par overraskelser, som jeg er spændt på, hvad I siger til.

Så se frem til skøre, sjove, mærkelige, lækre og udfordrende retter og vær forberedt på et par ‘det kan man da ikke’-oplevelser!

Se de ‘kager’, jeg lavede i denne måned51 thoughts on “Juni: Er det kage?”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *