Nu skal det være! Jeg kaster mig ud i en måned med grillmad, og så er jeg ligeglad med, hvordan den danske sommer arter sig – der skal grilles til den store guldmedalje! (jeg håber ikke, at dette giver bagslag, så vejrguderne viser sig fra deres værste side…)

Da jeg havde amerikansk benspænd i august sidste år, håbede jeg på at få grillet flere gange, men vejret var jævnt uinspirerende hele måneden, så det blev ikke til så meget. Til gengæld fik vi en god start på sæsonen, da vi grillede fire gange i påsken, men desværre har vi ikke holdt den samme gode stil siden.

Men som sagt står den nu på grillmad i ordets bedste betydning, og det glæder jeg mig til. Jeg har ikke helt pejlet mig ind på, hvad jeg skal lave endnu, men det er dog sikkert, at vi skal lave mindst et bøfeksperiment, der skal steges flere fisk, og så vil jeg også prøve at lave et par desserter på grillen, for det har jeg ikke gjort mig så meget i. Det var måske også en idé at eksperimentere med at grille frugt? Brød skal jeg helt sikkert også bage på grillen, selvom det ikke er den store udfordring – det har jeg blandt andet gjort her og her – men det smager virkelig godt og er let at lave. Til gengæld er jeg løbet tør for smølfer, så det bliver der nok ikke mere af lige foreløbig…

Har du gode forslag til, hvad jeg skal torturere tilberede på grillen?

Se de grillretter, jeg lavede i denne måned