August: Tomater og krydderurter

August: Tomater og krydderurter

Jeg må hellere se at komme i gang med månedens benspænd, selvom jeg stadig mangler at blogge om flere madeksperimenter fra tidligere på ugen. August vil stå i tomaternes og krydderurternes tegn. Tomater er blandt de mest essentielle grøntsager i mit køkken, og jeg har dem både på dåse og i frisk udgave året rundt, selvom de selvfølgelig er bedst her om sommeren. Af samme grund bliver det også ekstra udfordrende at finde på noget, som jeg ikke har lavet før med tomater, for de indgår som sagt i meget af min madlavning i forvejen.

Krydderurter har jeg tidligere luftet som muligt benspænd, og nu går den ikke længere. Vores krydderurtebed har stirret bebrejdende på mig den sidste måneds tid, og jeg har heller ikke været så god til at holde det nede, som jeg havde planlagt. Men nu skal jeg altså have eksperimenteret noget mere med de krydderurter.

Se de retter med tomater og/eller krydderurter, som jeg lavede i denne måned33 thoughts on “August: Tomater og krydderurter”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *