Kager fra Strangas

StrangasI går var gemalen jeg i København – blandt andet for at bruge et gavekort til Nikolaus Strangas Conditory & Cakeaway. Vi har længe glædet os til at bruge det, og kunne det være en bedre start til månedens benspænd? Vores frokost bestod inden af en lille banan, for vi ville gemme appetit til kagerne, og selvom de ikke var voldsomt store, så fyldte de smagsmæssigt meget.

Vi spiste hver en scones med cacaonips, og derefter delte vi tre kager – den øverste var med chokolademousse og hindbær, den næste med chokolademousse og havtorn og den sidste var med chokolademousse og passionsfrugt. Alle tre utrolig lækre og smækfulde af smag! Havtornen gav en spændende kant til smagen, og kagerne var i det hele taget vellavede og gode. Det er dyre sager – de fleste portionskager ligger på omkring 40-45 kr stykket – men det er også godt håndværk.

Vi købte en pose skumfiduser, som vi senere spiste i biografen, og de var virkelig, virkelig lækre, så kommer du forbi butikken, vil jeg anbefale dig at købe sådan en pose med.

StrangasStrangasStrangasStrangas

17 thoughts on “Kager fra Strangas

 1. Jeg ville have været forbi for et stykke tid siden, da jeg var i København, men jeg nåede det ikke. Jeg må forsøge næste gang 🙂

  Det ser umanerlig godt ud!!

  Mange hilsner
  Birthe

 2. Wow nogle flotte kager, de ser virkelig gode ud. Jeg vil også have kage 😀
  God fornøjelse med kagebenspændet, jeg glæder mig til at læse med.

 3. Anette – hehehe! De var også gode!

  Jo tak. I morgen kommer første indlæg, som omhandler den interessante kage, vi fik i går. Vi blev alle udfordret på den gode måde – og nød resultatet.

 4. Der er kun 1 ting at sige: Åhm num num!!!!
  …Og skod-mælkeallergi! Det er bare så unfair man ikke kan spise alle de lækre kager. Men når jeg nu bliver nødt til at spise det – undskyld, SE det – fra den lyse side, så er det jo en masse kalorier jeg ikke spiser. Men – det er sgu ikke ret meget værd synes jeg… Ikke med sådan nogle kager *G*

 5. Hottie – nej, det er også ærgerligt – men men – mon ikke du kan lave flere af de sjove kager med det nye produkt? Det er i hvert fald værd at prøve 🙂

 6. Pingback: Sushi, Mad & Vin samt X-Men | Piskeriset på eventyr

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *