Kager fra Strangas

StrangasI går var gemalen jeg i København – blandt andet for at bruge et gavekort til Nikolaus Strangas Conditory & Cakeaway. Vi har længe glædet os til at bruge det, og kunne det være en bedre start til månedens benspænd? Vores frokost bestod inden af en lille banan, for vi ville gemme appetit til kagerne, og selvom de ikke var voldsomt store, så fyldte de smagsmæssigt meget.

Vi spiste hver en scones med cacaonips, og derefter delte vi tre kager – den øverste var med chokolademousse og hindbær, den næste med chokolademousse og havtorn og den sidste var med chokolademousse og passionsfrugt. Alle tre utrolig lækre og smækfulde af smag! Havtornen gav en spændende kant til smagen, og kagerne var i det hele taget vellavede og gode. Det er dyre sager – de fleste portionskager ligger på omkring 40-45 kr stykket – men det er også godt håndværk.

Vi købte en pose skumfiduser, som vi senere spiste i biografen, og de var virkelig, virkelig lækre, så kommer du forbi butikken, vil jeg anbefale dig at købe sådan en pose med.

StrangasStrangasStrangasStrangas17 thoughts on “Kager fra Strangas”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *