November: Forretter – vinterversion

forelmousse, blinisbrød, blinis, foreller, mayonnaise, kapers, græsk yoghurt, citroner, æbler, honning, æblesirup, forret, fisk, brød, pandekager, fuldkornshvedemel, mel, hvedemel, æg, bagepulver

I november skal jeg laver forretter – masser af forretter! Og det er egentlig ikke fordi vi har en masse gæstemiddage i kalenderen denne måned, så nogle af disse retter kommer vi sikkert til at spise som frokostretter i weekenderne.

Vi er jo tæt på vinteren, så det vil forretterne naturligvis også afspejle. Ikke noget med friske tomater og den slags – dette benspænd vil så vidt muligt følge årstiden (ligesom al min øvrige madlavning).

Men hvad er så oplagte forretter her om vinteren? Jeg kan allerede nu røbe, at jeg kommer til at lege med tarteletter – ikke så meget de traditionelle med høns og asparges men nærmere nogle, der vil minde om de belgiske tarteletter. Og så vil der nok også komme nogle bagte vintergrøntsager…. hm… ja, jeg er stadig i gang med at idéudvikle.

Har du nogle gode bud på forretter, jeg skal prøve denne måned?

2 thoughts on “November: Forretter – vinterversion

  1. Hej
    Jeg synes det kunne være skægt hvis lavede nogle af de traditionelle sommer forretter, f.eks. Skinke og melon, i en vinter version? Eller end mere moderne udgave af f.eks tunmoussse eller rejecocktail

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *