December: Benspænds-potpourri – aka det, jeg ikke nåede

frost æbleVi kan kalde dette et benspænds-potpourri – eller måske et opsamlingsbenspænd?

I slutningen af måneden har jeg altid mindst tre-fire ideer til benspændsretter, som jeg ikke når at afprøve. Ind imellem bruger jeg så blot ideen et par måneder senere, men der er også en række retter, som jeg stadig ikke har nået – og det er dem, jeg vil fokusere på nu.

Jeg har desværre ikke skrevet alle ideerne ned, så det bliver ud fra hukommelsen, men du er også meget velkommen til at komme med ideer. Var der en ret eller to, som du savnede, da jeg lavede lammeretter? Eller da jeg lavede smørrebrød eller fokuserede på kål og rodfrugter? Så fyr løs – det skal blot passe ind under et af de benspænd, jeg allerede har haft og være en ret, jeg ikke har prøvet før 🙂

9 thoughts on “December: Benspænds-potpourri – aka det, jeg ikke nåede

  1. Jeg savner en opskrift med det slag der følger med når man køber hele og halve lam. Den synes jeg er lidt tricky 😉 Eller nakken måske. Den har jeg også bare flyttet lidt rundt på i fryseren 😉

  2. Jeg har kigget på porchetta, men skulle lige se om du havde forsøgt dig med det 😉 Men det er også det eneste jeg kan komme i tanke om, det kan bruges til.

    Der står nakke på posen, men billederne ligner mere en hals, når jeg googler det. Det gør det også noget nemmere at få opskrifter frem 😉 Så tak for hjælpen.

  3. Sikke en god ide med en opsamling. Men alt det du har nået i løbet af året – imponerende! Har forresten også de sjove æggeforme. Godt med lidt sjov 😉 H[ber sotrmen ikke h;rger for meget hos dig♥ Knus

    • Det river og rusker udenfor, så vi gemmer os indenfor med gløgg i hånden og en tændt brændeovn… og Netflix tændt 😉

  4. Pingback: Quiche Lorraine | Piskeriset på eventyr

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *