December: Benspænds-potpourri – aka det, jeg ikke nåede

December: Benspænds-potpourri – aka det, jeg ikke nåede

Vi kan kalde dette et benspænds-potpourri – eller måske et opsamlingsbenspænd?

I slutningen af måneden har jeg altid mindst tre-fire ideer til benspændsretter, som jeg ikke når at afprøve. Ind imellem bruger jeg så blot ideen et par måneder senere, men der er også en række retter, som jeg stadig ikke har nået – og det er dem, jeg vil fokusere på nu.

Jeg har desværre ikke skrevet alle ideerne ned, så det bliver ud fra hukommelsen, men du er også meget velkommen til at komme med ideer. Var der en ret eller to, som du savnede, da jeg lavede lammeretter? Eller da jeg lavede smørrebrød eller fokuserede på kål og rodfrugter? Så fyr løs – det skal blot passe ind under et af de benspænd, jeg allerede har haft og være en ret, jeg ikke har prøvet før 🙂9 thoughts on “December: Benspænds-potpourri – aka det, jeg ikke nåede”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *