Juli: Alt godt fra haven

Juli: Alt godt fra haven

I juli måned er benspændet alt godt fra haven – altså min have vel at mærke… eller vores, dvs. gemalens og min have… Ok, tilbage til benspændet. Vores have bugner pt. af frodige krydderurter, og flere af bærbuskene frister med friske bær. De skal jo helst ikke gå til spilde, så jeg dedikerer derfor denne måneds benspænd til ting fra haven, så jeg er ekstra opmærksom på at få dem brugt i madlavningen de kommende uger.

Når jeg kigger ud over vores krydderurtebed, så kan jeg se, at det bliver en måned, der blandt andet kan byde på en del retter med salvie, timian, mynte og citronmelisse, men der er også andre gode sager – bronzefennikel for eksempel. Og så er vores solbærbusk også gået helt amok i år, så jeg glæder mig til at plukke en masse af de flotte, sorte bær.3 thoughts on “Juli: Alt godt fra haven”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *