Juli: Frugter og bær

Juli: Frugter og bær
Efter at have pjanket rundt i weekenden og været kulturel på den ene og den anden måde, så er det på tide at blogge noget mere om mad! Månedens benspænd bliver frugter og bær i alle afskygninger og tilberedningsmåder – jeg skal se, om ikke jeg kan få sneget en masse frugt med i alle mulige og umulige retter, og jeg vil også prøve at opspore nogle frugter, jeg ikke har sat tænderne i før. Lad os se, hvordan det vil gå…

Nu plejer jeg generelt at være god til at spise frugt, så jeg er selv lidt spændt på, hvad jeg vil lave, men mon ikke jeg også benytter chancen til at lave nogle usunde ting? Nu har jeg lige haft to måneder med grøntsager, så nu skal der gøgles lidt mere – og det er jo ferietid! (lyder jeg som om, jeg finder på dårlige undskyldninger?)

Pt. er vores køkken proppet med frugt, så det er lige før, at jeg er bange for at få frugtforgiftning allerede i denne uge…!

Se de retter med frugt og/eller bær, som jeg lavede i denne måned14 thoughts on “Juli: Frugter og bær”

 • God ide!
  Jeg ELSKER frugt og vil faktisk påstå, at det er en livret..
  Får hvertdfald mine 6 stykker frugt og grønt om dagen, men lidt ny inspiration vil ikke skade, for det er som regel bar i rå form de indtages…
  Håber du vil bringe en masse lækre opskrifter på jordbær, nu hvor vi er i sæsonen:)

 • Det lyder som en måned helt i min ånd, bliver spændende at følge med i..
  Og sjovt lige at se hvordan melonen så ud 🙂

 • Jeg glæder mig til at se, hvad du finder på, Piskeris – sol og varme kan sagtens lokke mere frugt i os, end vi ellers spiser til daglig …

 • Spændende spændende 🙂 Kunne du forresten lide smagen af melonen eller var din lige så smagsløs som den jeg spiste ?

 • Du kunne lave melon og skink, ikke noget nyt, men det smager godt. Synes også at der er lettere med frugt og grønt om sommeren.

 • MissMuffin – uh, jamen så håber jeg da, at jeg kan inspirere lidt. Jeg synes, det ind imellem kan være synd at gøre noget ved frugterne, for de er ofte så dejlige i sig selv, men mon ikke jeg kan finde nogle opskrifter? Jeg har i øvrigt minimum én jordbæropskrift, som jeg meget gerne vil afprøve 😉

 • Madame – det er en meget taknemmelig årstid at have det tema, og jeg elsker selv at fråde frugt på denne tid. Nu må vi se, om jeg kan lave andet end 'grab en frugt og æd den'-opskrifter 😀

 • Vibeke – den var meget, meget mild, så det virkede mest som en undskyldning for at få noget væske. Jeg vil gerne have en del smag i mag, så den var lidt for anonym til min smag 🙂

 • Lene – jeg er ikke så vild med den forret, men måske man kan kombinere kød og melon på anden måde? Det er i hvert fald værd at overveje 🙂

 • Spændende! Hehe … kan vi ikke altid finde på undskyldninger for at lave nogle lækre ting … ;D
  Jeg er ikke den store frugtspiser, så glæder mig til lidt ny inspiration.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *