Juni: Mad på farten

Juni: Mad på farten

I juni har jeg rigtig travlt, så jeg har grublet lidt over månedens benspænd og har fundet ud af, at det selvfølgelig skal være mad på farten! På den måde kan jeg både lave retter, der egner sig som madpakke eller til picnic, eller jeg kan lave sunde eller knapt så sunde snacks, der kan bruges som hurtigt mellemmåltid på farten.

Månedens benspænd vil minde lidt om madpakke-benspændet men ikke specielt meget om snacks-benspændet. Jeg vil tro, at der også kan snige sig en småkage eller to ind, og så fik jeg jo slet ikke lave nok muslibarer eller knækbrød, da jeg havde frø- og kerner-benspænd!

Dette bliver i øvrigt også en fin anledning til at udvide mit eget repertoire, når jeg skal have lidt spiseligt med i tasken, for som regel er det bare et stykke frugt eller en frugt- eller nøddestang.

Hvad forbinder du med mad på farten?6 thoughts on “Juni: Mad på farten”

 • Hmm, pølsehorn, pizzasnegle, pirogger, kyllingespyd, nøddemix, skyr/yoghur (kunne være skægt med en homemade version) med granola-drys i bæger, osteboller, durums, muslibarer, franske hotdogs og chinabox😁
  God arbejdslyst!

 • Hej Piskeriset. Hvis du på et tidspunkt er død for benspændsinspiration, ville jeg være fan af et med et omdrejningspunkt omkring mad, der med fordel kunne laves dagen før – det har jeg ofte brug for både i hverdagen og til gæster, og der er jo varme som kolde retter, der bliver bedre af at blive lavet dagen inden.

  Mht. mad på farten eksperimeneterer jeg meget med forskellige former for barer – mit næste projekt er en salt havregrynsbar, altså ligesom en mueslibar, men ikke med rosiner og sådan i .. tror der skal tahin og måske kikærter i

  • Tak for den interessante idé! Er der nogle bestemte retter, du tænker på? Jeg kommer først og fremmest til at tænke på lasagne, simreretter og lagkager 🙂

   • Så lige dit svar – jamen egentlig alverdens retter. Konkret har jeg en rollespilsklub, hvor det er mest handy, at maden bare er klar, når folk kommer, fordi vi går total i terningemode og glemmer ting som ris i kog. Derfor har jeg eksperimenteret en del med, hvilket mad jeg kan lave dagen inden/nogle timer inden de kommer, som ikke bliver kedeligt – jeg synes især salater er en svær nød at knække og generelt mad med friske grøntsager.

    • Ah, hvor hyggeligt! Har også spillet rollespil gennem mange år, men gruppen faldt desværre fra hinanden for nogle år siden. Nu spiller jeg mest brætspil 🙂
     Idé noteret!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *