Juni: Snacks
Det er med vemod, jeg tager afsked med maj måneds japanske benspænd, for det var ret spændende, og jeg er langt fra færdig med det japanske køkken. Derfor kan du også glæde dig til, at jeg sniger en række japanske retter ind i sommermadlavningen.
Men nu gælder det juni måned, hvor jeg har tænkt mig at lave snacks. Det er en kategori, der kan dække over mange ting, og det er da også tydeligt i min liste over snack-opskrifter her på bloggen. Snacks kan være sunde og knapt så sunde, og de kan dække over appetizers og velkomsthapsere, små forretter eller to-go-godbidder. Jeg har i hvert fald tænkt mig at fortolke det rimelig bredt.
Her er lidt inspiration til snacks:
7 Layered Dip – texansk partysnack
Tex-mex partysnack med tortillachips
Feta-trekanter
Kiks med krebsehalemousse
Müslibarer med kanel
Hjemmelavede flæskesvær
Bacon-løgringe med sennepssauce
Friturestegte løgringe
Friturestegte syltede agurker
Friteret bacon med gorgonzolacreme
Æblechips
Røgede mandler
Saltbagte kastanjer
Rabarbersnack
Sprødstegte ricottakugler med kanelsukker
Hvis du har forslag til snacks, jeg skal prøve at lave i løbet af måneden, så sig endelig til!
2 thoughts on “Juni: Snacks”