Januar: Retter fra Mellemøsten

En af de madkulturer, som jeg ikke har beskæftiget mig nok med, er Mellemøsten. Det er et af de områder, jeg forbinder med et bredt og gavmildt forbrug af krydderier, og jeg elsker, når der er smæk på smagsløgene! Samtidig er det begrænset, hvad jeg har prøvet at lave af mad fra dette område, men jeg har flere gange smagt virkelig lækre retter derfra – blandt andet til det spændende folkekøkken-arrangement i august.

Jeg regner også med at kombinere denne måneds benspænd med et par besøg hos det lokale tyrkiske supermarked, hvor jeg vil teste en række sjove produkter, som jeg har haft kig på længe.

Er der en eller flere retter fra Mellemøsten, som du vil anbefale?

Se de mellemøstlige retter, som jeg lavede i denne måned27 thoughts on “Januar: Retter fra Mellemøsten”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *