Februar: Hvidløg og chili

Februar: Hvidløg og chili

Jeg overvejede at kalde månedens benspænd for Burn Baby Burn – men skal jeg være ærlig, så er der grænser for, hvor stærk mad jeg kan tåle. Det er jo ingen hemmelighed, at jeg godt kan lide mad, hvor der er smæk til smagsløgene, og chili og især hvidløg kan jeg ikke undvære i køkkenet. Til gengæld tør jeg ikke bruge jalapenos i madlavningen, for jeg fortryder det altid dagen efter… og så må I selv regne ud hvorfor…

Når det nu er to smagsgivere, jeg har som benspænd, får jeg også mulighed for at danse rundt i forskellige madkulturer og plukke og omskabe den næste måneds tid, men selvfølgelig vil det være oplagt at tage fat i blandt andet det asiatiske køkken. Jeg har dog også et par opskrifter fra sidste måneds benspænd, som jeg ikke nåede at få testet på grund af sygdom, men så kan jeg snildt snige dem ind her.

Velkommen til et benspænd, der vil give dig varmen her i den kolde tid!

Se de retter med hvidløg og/eller chili, som jeg lavede i denne måned30 thoughts on “Februar: Hvidløg og chili”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *