Julekalender på vej


Årets sidste benspænd bliver lidt anderledes. I december har jeg nemlig besluttet mig for at lave julekalender til jer, og hver dag op til juleaften vil der være en opskrift på et stykke konfekt eller lignende guf til den søde tand. For at forhindre sukkerchok har jeg dog snydt lidt og tyvstartet på konfekteksperimenterne – i dag bliver vores gæster således ‘udsat’ for lidt forskelligt, men aftensmaden bliver ikke julemad, selvom det er første advent. Jeg har nemlig nogle amerikanske opskrifter, jeg skal have afprøvet, og så kan I muligvis gætte, hvad det er, jeg har i ærmet…

Og apropos opskrifter vil jeg nu haste tilbage i køkkenet, hvor de første retter skal sættes over nu. Der bliver forhåbentlig også tid til lidt juleoppyntning, inden gæsterne kommer, og den første nisseøl skal knappes op i løbet af eftermiddagen. Åhjo – her starter julen i dag!

Rigtig god søndag – og god 1. advent!

Se den konfekt, jeg lavede i denne måned

32 thoughts on “Julekalender på vej

 1. Åh ja, jeg må styre min juletrang/lyst lidt endnu. Den står jo stadig på flyttekassepakning.

  Jeg er dog ved at være godt med. Tror jeg har pakket omkring 80 nu. Tør slet ikke tænke på, hvor mange kasser jeg ville fylde, hvis jeg slet ikke havde kasseret en hel del!

  Godt jeg flytter fra 55m2 til 96m2 og ikke omvendt!

  Jeg satser på, at være færdig med at tømme flyttekasser lørdag aften, så jeg kan begynde at pynte op næste søndag.
  Men der er jo ligesom også en gammel bolig, der skal sættes i stand – nøj, hvor jeg ikke gider…! Jeg er så træt af det herude *G*

  Må trøste mig med, at jo hurtigere jeg får det gjort, jo hurtigere kan jeg komme i gang med at indtage mit fantastiske køkken og både bage, lave mad og jule-knas.

  Hav en god 1. søndag i advent.

 2. Klidmoster – noget lignende udtrykte gemalen sjovt nok også, da jeg fortalte ham det 😉

  Jeg tror, jeg har et par gode overraskelser i posen – sammen med flere klassiske ting. Men jeg er også spændt på, hvad det ender med, for mange af dem har jeg ikke 100% besluttet endnu 🙂

 3. Lene – mange tak! Øj, jeg blev altså også i julehumør af alle de stearinlys, vi fik tændt, og så hyggede vi rigtig godt med vennerne! Nu er jeg klar til december 🙂

 4. Esther – wauw, det er godt nok mange kasser! Jeg har faktisk ingen anelse om, hvor meget vi pakkede, da vi flyttede, men det var også en del. Heldigvis gjorde vi ligesom dig og flyttede til noget større – og så havde vi flyttet to år tidligere, hvor der blev sorteret godt ud i tingene, så det var ikke nær så slemt sidste gang 🙂

  Håber flytteræset er hurtig overstået, så du kan komme i gang med at nyde dit nye hjem for alvor – og jule rigtig meget!

 5. Hurra hurraaaa!
  Sikke en fantastisk pakkekalender 🙂 Glæder mig allerede til at åbne første låge… du er så ful'a'goo'idér Piske!(skal udtales på fynsk, red.)
  Forventningsfulde hilsner (no stress, no stress! 😉
  Fra Eva

 6. Pingback: Kastanjeboller med kanel og rødbedeboller med spelt | Piskeriset på eventyr

 7. Pingback: I sne og sne skal juleposten ud | Piskeriset på eventyr

 8. Pingback: Julerier og give away | Piskeriset på eventyr

 9. Pingback: Julerier og give away | Piskeriset på eventyr

 10. Pingback: December: Julesmåkager - Piskeriset på eventyrPiskeriset på eventyr

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *