Julekalender på vej

Årets sidste benspænd bliver lidt anderledes. I december har jeg nemlig besluttet mig for at lave julekalender til jer, og hver dag op til juleaften vil der være en opskrift på et stykke konfekt eller lignende guf til den søde tand. For at forhindre sukkerchok har jeg dog snydt lidt og tyvstartet på konfekteksperimenterne – i dag bliver vores gæster således ‘udsat’ for lidt forskelligt, men aftensmaden bliver ikke julemad, selvom det er første advent. Jeg har nemlig nogle amerikanske opskrifter, jeg skal have afprøvet, og så kan I muligvis gætte, hvad det er, jeg har i ærmet…

Og apropos opskrifter vil jeg nu haste tilbage i køkkenet, hvor de første retter skal sættes over nu. Der bliver forhåbentlig også tid til lidt juleoppyntning, inden gæsterne kommer, og den første nisseøl skal knappes op i løbet af eftermiddagen. Åhjo – her starter julen i dag!

Rigtig god søndag – og god 1. advent!

Se den konfekt, jeg lavede i denne måned32 thoughts on “Julekalender på vej”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *