Juni: Sommer-forretter

lakseroulade, roulade, madroulade, laks, røget laks, fisk, creme fraiche, flødeost, dild, fennikel, citroner, fiskeroulade

Så er det tid til at præsentere juni måneds benspænd, og det er sommer-forretter! Det er selvfølgelig inspireret af, da jeg havde vinter-forretter sidste år… og for at huske mig selv på at få brugt alle de skønne krydderurter og spiselige blomster, som vores have bugner af lige nu!

Men hvad skal jeg ellers bruge til sommer-forretterne? Jeg kan stadig nå at få asparges med, men ellers er der jo masser af lækre sommergrøntsager her i juni måned. Og måske jeg også skulle snige nogle jordbær ind, når de danske frilandsjordbær er klar om et par uger? Det kunne også være, at jeg skulle grille en forret eller to… der er masser af muligheder!Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *