Juli: Bær i det salte køkken

Juli: Bær i det salte køkken

Sommer, sol og masser af bær! Og i år ryger de i madlavningen, når jeg skal lave forretter og hovedretter, for i juli måneds benspænd vil jeg bruge bær i det salte køkken.

Bær bruges ellers mest i det søde køkken, men det er nu ikke uvant for mig at bruge dem i andre sammenhæng. Jeg har for eksempel serveret lys fisk med ribs, stegt kylling med stikkelsbærsauce samt rådyrkølle med solbærsauce.

Det er helt klart de syrlige bær, der passer bedst til det salte køkken. Jeg har dog lavet en ret lækker jordbærsalat med kokos og koriander, men lige det bær synes jeg er svært at bruge til salte retter. Hvis du har en god idé, så sig endelig til.

Se hvilke retter jeg nåede i forbindelse med benspændet2 thoughts on “Juli: Bær i det salte køkken”

  • Hej Har været på jagt efter ting med stikkelsbær og så din opskrift på stikkelsbærtærte, hvori der bliver anvendt 38 % fløde. Da der er sket en del forandringer siden 2016 tænker jeg om der måske kan bruges kondenseret mælk i stedet, hvad tror du? Tak for en spændende blog, som jeg har brugt mange gange gennem årene
    Sommerhilsen Birgit

    • Mange tak! Kondenseret mælk er et helt anden type produkt, så jeg vil bestemt holde mig til fløde – du kan både bruge 38% og 48% 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *