Marts: Gamle madblogs

Marts: Gamle madblogs

I marts kigger jeg tilbage i tiden til bloggens første år. I næste uge har Piskeriset på eventyr nemlig fødselsdag – 11 år helt præcist – og det er jo en glimrende anledning til at blive lidt nostalgisk. I bloggens første år lærte jeg en lang række andre madbloggere at kende gennem diverse arrangementer, og det var et hyggeligt netværk, hvor vi inspirerede hinanden. En del er desværre faldet fra gennem årene, og det var lidt vemodigt, da jeg kiggede web-bogmærker igennem for nylig og bemærkede hvor mange blogs, der enten er nedlagt eller ikke længere opdateres. Heldigvis er der også en del, som stadig blogger i ny og næ.

Så – i denne måned går jeg tilbage i gemmerne og sender en kærlig tanke til de mange, der har inspireret mig gennem årene. Månedens benspænd er ganske enkelt gamle madblogs. Jeg kan på ingen måde nå forbi alle de blogs, jeg har læst gennem tiden, så det bliver et lillebitte udsnit, men jeg synes, det er en god og hyggelig måde at få testet nogle flere af de retter, jeg har haft lyst til at prøve gennem årene.4 thoughts on “Marts: Gamle madblogs”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *