Januar: Tilberedt på panden
Nyt år, ny måned, nyt månedsbenspænd! Det kan godt være, at strømmen var billig i juleferien, men nu ved man aldrig, hvad januarvejret kan byde på. Jeg har derfor valgt et benspænd, hvor fokus er på retter, der bliver tilberedt på panden. Så må ovnen vente lidt.
Et pande-benspænd lægger selvfølgelig op til at eksperimentere med madpandekager og omeletter, men er der ellers nogle bestemte retter, du tænker vil være særligt oplagt at prøve denne måned? Så smid en kommentar herunder!
Nogle eksempler på panderetter, jeg har lavet gennem tiden:
Spinatpandekager
Grønkålspandekager
Lidvikinis – hytteostpandekager
Menemen – tyrkisk morgenmadsomelet
Ærteomelet
Spaghettiret i pande
Stegepandepizza
Naanbrød bagt på panden
Du har også lavet https://piskeriset.dk/?s=Okonomiyaki som vi fik herhjemme i går (med købt okonomiyaki mel og ditto sauce). Det er god og sund vinter/rest mad. Jeg puttede f.eks. Rest af kød fra julen i.
Det er da rigtigt! Det er i øvrigt alt for længe siden, jeg sidst har lavet det 🙂
Had er Okoniyaki mel? Jeg bruger, baredet hvedemel derer i skabet
Jeg er lidt i tvivl om hvilket blogindlæg, du spørger ind til?
Det er jeg også 🙂 jeg reagerede bare på kommentaren.
Shakshucka, biksemad, paella, kødboller i tomatsovs, tyrkisk fladbrød, wok og æggekage, er lige det første der slår mig 😀
– A
Det er faktisk sjovt – jeg havde slet ikke tænkt på biksemad, selvom jeg fik det virkelig tit som barn. Måske fordi jeg sjældent laver den type mad i dag, som egner sig til det. Må lige overveje, om jeg kan nå det en af dagene 🙂