kyllingeburger, kylling, kyllingefilet, burgerboller, burger, boller, hvedemel, gær, sesamfrø, emmermel, speltmel, olivenolie, karry, karrycreme, karrydressing, mayonnaise, creme fraiche, , bacon, løg, røde løgDet er efterhånden blevet tid til at præsentere månedens benspænd – burgere! Det er ellers ikke en ukendt ret her på bloggen – gennem årene har jeg eksperimenteret med mange forskellige udgave af burgere – så hvordan skal jeg dog køre en hel måned med det? Well, det er så også en del af udfordringen – kan jeg finde frem til nye versioner? Og lad mig allerede nu afsløre, at jeg har nogle sjove og – forhåbentlig – gode forslag til nye burger-varianter.

Indtil da er her en liste over nogle af de burgere, jeg har blogget om gennem tiden:
Kyllingeburger
Åben svampeburger
Lammeburger med græsk touch
Krondyrburger
Tømmermændsburger – vinterversion
LCHF-burger

Og nogle vegetarburgere:
Svampeburger med hytteost
Vegetarburger med portobellosvampe
Kikærteburger
Veganer-burger

Og små burgere:
Slider med kamsteg og æbler
Slider med and og karrymayo
Sliders med pulled pork og coleslaw

Og sidst men ikke mindst burgerboller:
Burgere på grill
Spinatboller
Cheddarboller