September: Brød

September: Brød

September er godt i gang, og derfor må jeg hellere få introduceret månedens benspænd, der er – brød!

Til min store overraskelse er det ikke et benspænd, jeg har haft før, selvom jeg har bagt virkelig mange typer brød gennem årene. Og af samme grund bliver det også interessant at se, hvad jeg kan finde på til denne udfordring. Jeg har ikke eksperimenteret så meget med rugbrød, siden jeg fandt frem til min yndlingsopskrift på rugbrød, men jeg har til gengæld bagt en del boller og madbrød de senere år.

Hverken gemalen eller jeg har madpakke med på arbejde, så jeg har ikke brug for at bage hver uge. Og i det hele taget spiser jeg ikke voldsomt meget brød. Men jeg elsker at bage, så jeg ser frem til at eksperimentere med forskellige meltyper de kommende uger. Og så har jeg også noget bageenzym, som jeg vil teste. Og måske hente en klat surdej hos en ven eller familiemedlem.

Hvis du gerne vil se hvilke brød, jeg har bagt gennem tiden, så tjek min brødkategori.

Kender du nogle spændende brødtyper, som du synes, jeg skal kigge nærmere på?4 thoughts on “September: Brød”

  • Shokupan… japansk måde at lave dej til brød og boller. Bliver fløjsblødt.
    Japansk chokoladebrød.. det smager også godt. Har smagt det derovre

        • Jeg havde det som benspænd for nogle år siden med blandt andet okonomiyaki og ramen, og jeg havde egentlig tænkt mig at have det som benspænd igen i denne måned. Men så fik jeg pludselig lyst til at eksperimentere med brød, så det japanske tema kommer lidt senere i år 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *