April: Mad med luksus-dåsemad

April: Mad med luksus-dåsemad

I løbet af de seneste år er det blevet ret trendy at bestille luksus-dåsemad på blandt andet vinbarer. Det kan for eksempel være nogle (ekstra?) lækre sardiner i olie. Det har muligvis inspireret flere af bloggens læsere til at foreslå mig luksus-dåsemad som månedens benspænd, og efter en del tøven har jeg besluttet, at det bliver benspændet for denne måned.

Ordet luksus-dåsemad er modsætningsfyldt, for dåsemad forbinder man ofte med noget billigt (og til tider af knapt så god kvalitet). Og noget luksus-dåsemad er da også så dyrt, at jeg ikke vil bruge penge på det, for jeg foretrækker så vidt muligt friske råvarer, der er i sæson. Men nu vil jeg give det en chance! Hvis månedens benspænd ikke netop er til at eksperimentere og udfordre sig selv, så … er der jo ikke nogen grund til at have det. Du skal dog nok ikke forvente, at der kommer lige så mange benspændsretter, som der plejer, for det afhænger af, hvad jeg kan/vil nå at skaffe i løbet af måneden.

Sidder du og tripper i forhold til noget luksus-dåsemad, som du selv elsker og vil anbefale, så smid gerne en kommentar herunder, og så vil jeg kigge på det.2 thoughts on “April: Mad med luksus-dåsemad”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *