Maj: Wokretter
Det er tid til wokretter her i maj!
Forårs- og sommergrøntsager er ofte fremragende til lynstegning, så det er et godt tidspunkt at finde wokken frem. Det er da også et køkkenredskab, jeg ind imellem glemmer, at vi har (hvilket er imponerende, når nu den pande fylder så meget i skabet), men den er jo genial til hurtig hverdagsmad.
Jeg kommer selvfølgelig til at lave en del asiatisk-inspireret mad, men mon ikke jeg prøver lidt forskelligt af i denne måned. En del af retterne bliver sandsynligvis vegetariske, for det er ganske enkelt lettere.
Det er i øvrigt pudsigt så få wokretter, jeg har blogget om gennem tiden. Det skyldes sikkert, at det var en tilberedningsmetode, jeg ofte brugte i årene inden, at jeg begyndte at blogge, og så gled den lidt i baggrunden, da jeg for alvor begyndte at eksperimentere med madlavningen.
Hvis du vil se mine tidligere wokretter, så kan du klikke på dette opskrift-link.
Har du en yndlings-wokret?
Jeg glæder mig til at følge det. Personligt tænker jeg på wok retter som noget der tilføjer meget ekstra smag, og derfor skjuler smagen af de friske forårsgrønsager
God pointe. Meen jeg håber alligevel at finde på noget – blandt andet fordi de danske forårsgrøntsager sjældent optræder i wokmad, så det kunne være lidt sjovt 🙂