Juni: Indisk mad

Juni: Indisk mad

Nu skal der indisk mad på tallerkenen! Jeg har valgt en af mine yndlings-madkulturer som månedens benspænd til trods for, at jeg har blogget om en del indiske retter gennem tiden. Men det er jo et køkken, der spænder over virkelig mange retter, så jeg er ret sikker på, at jeg nok skal finde på noget nyt og spændende at lave de kommende uger.

Jeg er så heldig at kende flere med indisk baggrund, så de bliver også udfrittet den kommende tid, så jeg forhåbentlig opdager lækre indiske retter, jeg ikke er stødt på i forvejen. For det indiske køkken er jo mere og andet end butter chicken, som mange danskere elsker, og der findes også andre brødtyper end det lækre naan.

Har du prøvet nogle indiske retter, der ikke er så kendte herhjemme, som du kan anbefale?1 thought on “Juni: Indisk mad”

  • Taget i betragtning, at Indien har rundet 1 mia.mennesker, mens europa kun har 3/4 mia. Er det vel fair nok, at snakke om flere indiske køkkener.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *