November: Mere japansk

November: Mere japansk

Det er tid til at vende tilbage til et gammelt benspænd – nemlig japansk mad. Her i november vil jeg atter prøve retter fra en af de madkulturer, jeg holder mest af. Det er også ved at være nogle år siden, at jeg havde det som benspænd første gang, for det var helt tilbage i maj 2016, og der er så mange spændende retter, jeg endnu ikke har prøvet kræfter med.

Det var egentlig planen, at jeg skulle have det japanske benspænd i sidste måned, men her endte jeg med at forlænge brød-benspændet. Det betyder også, at jeg måske går lidt på kompromis med mine egne principper de næste par uger og køber et par sommergrøntsager, selvom det egentlig er noget, jeg forsøger at undgå fra november og frem til 1. maj.

Nu må vi se. Jeg glæder mig i hvert fald!2 thoughts on “November: Mere japansk”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *