Juni: Tyrkisk mad

Juni: Tyrkisk mad

I juni står den på tyrkisk mad her på bloggen! Da jeg planlagte benspændet for juni måned, havde jeg ikke i min vildeste fantasi forestillet mig, at vi ville have så varmt vejr, som vi har nu, men det passer ikke desto mindre fantastisk til madlavningen de kommende uger. Og ja, vi har allerede haft grillen fremme et par gange de seneste dage, så inden længe kommer de første på bloggen.

Men hvad er tyrkisk mad så? Jeg forbinder først og fremmest det tyrkiske køkken med hummus, auberginer, bredbladet persille, tomater, spidskommen, yoghurt og lækre flade brød/pandekager. Selvfølgelig kan jeg heller ikke undgå at tænke på kebab (som findes i en del varianter) og baklava,og jeg skal nok også lave et par af de helt klassiske retter, men jeg glæder mig også til at gå på opdagelse i det tyrkiske køkken.

Kan du anbefale nogle tyrkiske retter, som du synes, jeg skal prøve denne måned?

Se de tyrkiske retter, jeg lavede denne måned16 thoughts on “Juni: Tyrkisk mad”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *