Juli: Piskerisets legestue

Juli: Piskerisets legestue

I juli er der fri leg, for jeg har besluttet mig for, at benspændet for juli måned skal være legestue… og hvad betyder det så? Det betyder, at der skal leges, pjattes og eksperimenteres i juli måned! Der bliver vendt op og ned på nogle ting, og jeg har allerede et par ideer i ærmet. Der må gerne trækkes på smilebåndet, og der vil være noget for både børn og voksne.

Sidder du nu og spekulerer på, hvad det mon indebærer, så lad mig give dig et par hints til, hvad jeg kan finde på i et køkken. På et tidspunkt havde jeg benspændet ‘Er det kage?’, hvor jeg udfordrede kage-konceptet, ligesom jeg heller ikke er bleg for at lave pjattede og lidt barnlige ting – se blot ‘Halloween’-benspændet. Jeg har også flere gange lavet kager til mine små nevøer – det øverste billede er fra forrige år, hvor jeg lavede en Spider-Man kage til den ældste af nevøerne. Faste læsere af bloggen kan sikkert komme med flere eksempler, for ind imellem finder jeg på nogle ret gakkede ting, og det skal der som sagt være plads til i denne måned – både i det salte og i det søde køkken.

Velkommen til en måned med pjank og pjat!5 thoughts on “Juli: Piskerisets legestue”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *