Juli: Provencalsk mad

Juli: Provencalsk mad

Her i juli står den på provencalsk mad! Det er faktisk helt utroligt, at jeg ikke har haft dette benspænd noget før, eftersom Provence er det område, jeg oftest har holdt ferie i (udover Danmark naturligvis).

Det franske køkken har jeg beskæftiget mig en del med – også retter fra Provence. Jeg har blandt andet lavet bouillabaisse, rouille og socca, men jeg har også lavet retter gennem tiden, som jeg ikke har fået blogget om, så dem kan jeg jo meget passende lave igen denne måned. Jeg skal blandt andet have fat i nogle peberfrugter … og mon ikke jeg skal lave en af de klassiske salater fra Provence med tomater, oliven og æg … 😉

Hvad forbinder du med det sydfranske køkken? Har du en yndlingsret fra området?4 thoughts on “Juli: Provencalsk mad”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *