August: Pyntet mad

minilagkage, lagkage, marengslagkage, marengs, rørsukker, æg, dessert, blåbær, ribs, brombær, hindbær, fløde, dessert, sommerdessertI denne måneds benspænd skal maden pimpes lidt ekstra – jeg har nemlig tænkt mig at skrue op for pynten på maden og forhåbentlig også give nogle tips til, hvordan du kan lave din egen pynt til forretter, hovedretter, drinks og desserter.

Hvor vildt og kreativt det bliver tør jeg ikke love – det kommer simpelthen an på, hvor megen tid jeg får samt om temperaturen falder lidt, for så længe vejret er så varmt, så står jeg ikke særlig lang tid i køkkenet ad gangen.

 

3 thoughts on “August: Pyntet mad

    • Det er jeg også! 😀
      Jeg har ikke fastlagt så meget endnu, og jeg har en del om ørerne, men jeg håber, jeg finder på nogle sjovt 🙂

  1. Pingback: Trefarvet fletbrød - Piskeriset på eventyrPiskeriset på eventyr

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *