Marts: Benspændsfri måned

Marts: Benspændsfri måned

Månedens benspænd er muligvis lidt overraskende… det er nemlig benspændsfri måned! Jep, for første gang i otte år har jeg en måned uden benspænd. Det føles ærlig talt lidt mærkeligt, men mon ikke det går?

Jeg holder en lille pause fra benspændene, da jeg har ret travlt de kommende uger og har svært ved at få et benspænd til at passe ind i planerne. Jeg vil stadig blogge om mad i marts – der vil bare ikke være et benspænd, som jeg følger i denne måned.

Hvis du savner benspænd, kan du altid kigge på de gamle benspænds-indlæg.

… og har du en idé til et kommende benspænd, så smid gerne en kommentar om det her.2 thoughts on “Marts: Benspændsfri måned”

 • God pause med teamerne 😀

  Mine umiddelbare ideer er:
  Farver, altså mad, drinks, desserter, tilbehør i en bestemt farve 😀
  Mad fra 50’erne
  Ske-mad
  Nyfortolkninger (klassikere lavet med et twist)

  – A

  • Interessant med 50’erne – er det nogle bestemte retter, du tænker på? 🙂

   Hehe, ske-mad kunne godt give mig nogle sjove ideer… den overvejer jeg kraftigt… 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *