August: Mere iransk mad

juvelris, mellemøsten, iransk, persisk, vegetarret, vegetarmad, ris, appelsin, rosiner, tranebær, safran, appelsinblomstvand, rørsukker, pistacienødder, mandler, gulerødder, kanel

Ja, jeg kan ikke nære mig – juli-benspændet med iransk mad fortsætter i august! Ligesom sidste år, hvor jeg lavede tyrkisk mad i både juli og august, så har jeg valgt at forlænge benspændet, for der er så mange retter, jeg gerne vil have afprøvet fra det iranske køkken.

Som altid – hvis du har gode forslag til retter, jeg skal lave i forbindelse med månedens benspænd, så skriv gerne en kommentar.

4 thoughts on “August: Mere iransk mad

  1. Jeg har ingen ideer overhovedet, da det er et helt nyt køkken for mig, så jeg er super glad for din beslutning og glæder mig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *